Mikäs sen kesäisempää, kuin Juhannusviikolla rannikolla...
Australialainen ystävämme Josetta tuli vierailulle Suomeen, tapaamaan sukulaisiaan mutta lisätoiveenaan tavata myös puleja. Pikaisen Ruotsin vierailun jälkeen saimme Josettan ja Mayan vieraaksemme, ja oli parasta kokoontua Pietarsaareen. Keräsimme paikalle mahdollisimman paljon eri-ikäisiä, erityyppisiä ja eri yhdistelmistä olevia puleja Josettan kuvattavaksi ja hypisteltäväksi. Ne jotka eivät päässeet paikalle, kävimme maakuntamatkailun merkeissä tapaamassa heidän omissa kodeissaan.

Yhteensä n. 15 pulia saimme Josettalle näytille, jotka kaikki hän kuvasi, teki muistiinpanot ja kokeili perusteellisesti rakenteen. Ja Maya roikkui pää alaspäin tyytyväisenä... =)

1656536.jpg

Yllä vuorossa Bamse, alla Tellu.

1656538.jpg

1656533.jpg

Illalla vierailimme vielä Maaritin vieraanvaraisten vanhempien luona Fäbodassa, jossa meri on upeimmillaan ja Josettakin nautti kovasti vaikka elääkin liki meren äärellä vakituisesti.

1656539.jpg

Koko reissun kohokohta oli kuitenkin pikku-Maya ( 4 kk )! Maailman suloisin lapsi, joka jaksoi vain hymyillä aamusta iltaan vaikka maisemat vaihtuivat  ja hän oli matkustanut pitkiäkin matkoja autossa, aurinkoisessa säässä. Reissu oli luonnollisesti Mayan ensimmäinen Suomeen, ja paljon oli uusia asioita ihmeteltävänä - ääniä ja eläimiä.

1656540.jpg

Koirat, joita oli näytillä olivat: Peetu ( C. Uproar ), Nyyti ( C. Diva For Ximene ), Nasta ( C. Femme Fatale ), Susa ( C. Chocolate ), Tata ( Matyas Kiraly Udvari Kömeny ), Fia ( Matyas Kiraly Udvari Jegyes ), Pinja ( Matyas Kiraly Udvari Kacer ), Tiinu ( C. Fantasy ), Myy ( C. I Love My Mom ), Nova ( C. Xylocaine ), Kelly ( C. Kelly ), Tellu ( C. Take It All ), Bamse ( C. Wito´s Wodka ), Tico ( C. Wito´s Wermut ) ja Colin ( C. I Am Show Man ).

Tästä joukosta Josettalla oli varsin selvät mielipiteet, ja yhteistyö Australiaan jatkuu vaikka heillä varsin tiukat ja hankalat vientimääräykset ovatkin. Oli antoisa, leppoisa ja mukava kesävierailu, puolin ja toisin. Toivottelemme Josettalle hyvää kotimatkaa ja pidetään yhteyttä! :)