Nyyti on ollut nyt viikon Keuruulla, tapaamassa sulhastaan Lukaa.
Kuuleman mukaan molemmat ovat olleet suopeita perheen perustamisajatukselle, ja tuloksia jäädään odottelemaan. Käymme muutaman viikon päästä ultrassa, katsomassa onko pieniä Nyttyröitä tulossa. Mikäli Nyyti on kantava, pentujen odotettu syntymäaika on viikolla 33.

Nyytihän on varsin vahvan  tahdon omaava nuori  narttu,  jonka  särmiä  hieman  Luka  toivottavasti tasoittaa. Nyyti varmasti antaa hyvät elämäneväät lapsilleen, joskin epäilemättä sanelee melko tiukat rajat - mutta varmasti rakkaudella. Omalle perheelleen Nyyti on ollut aina uskollinen ja rakastava. Lapset ovat saaneet lullutella sitä kuinka päin vain, kääntää vaikka solmuun. Se nukkuu kainalossa, pyytää rapsutuksia, ja palvoo perhettään. Nyytin toinen puoli on taas voimakas vartija. Jos joku uhkaa sen reviiriä tai perhettä se puolustaa pyyteettömästi ja hurjasti. Nyytin mielestä uhkaa on kaikki uudet asiat, jotka tulevat kotiin tai vastaan :) Kun vieraat ovat saaneet Nyytin hyväksynnän, se rakastaa kaikkia täysillä. 

Luka on nuori herrasmies Keuruulta, joka on lähtöisin Unkarista. Luka on antanut jälkeläisnäyttönsä jo Castlewolf K-pentueessa, joten toivomme luonnollisesti nytkin tärpänneen. Luka on pari kertaa pyörähtänyt näyttelyissä, mutta omimmillaan se on kuitenkin maalla oman lauman; ihmisten, koirien ja lampaiden kanssa.

Molemmat vanhemmat ovat lonkkakuvattuja, tuloksella B. Kummallakin on terveet silmät. Luka on myöskin läpäissyt luonnetestin tuloksella + 83.

Tästä pentueesta tarkempia tietoja, sekä myöskin varaustilanteen, kertoo Maarit ( maarit sandback(at)elisanet.fi ). Toivomme pennuille harrastavia ja aktiivia koteja, koska näistä vanhemmista luonteensa puolesta on odotettavissa varsin toimintakykyisiä ja aktiivisia lapsia.