Marraskuu on muuton ja muutosten aikaa.

Koska asumme operaattoreiden mielestä periferiassa, ei enää nykyinen operaattorimme toimita yhteyksiä uuteen kotiimme :(  Niinpä operaattorin vaihto edessä, sen myötä myös kotisivujen palvelimen vaihto. Osoite tulee pysymään samana - www.ximenes.fi - kunhan vaan saan muutettua kaiken sälän uuteen palveluun. Sähköpostiosoite on vaihtunut samassa rytäkässä - kati(at)ximenes.fi

Pulit saavat nyt kauan etsityn ja toivotun oman pihan, mitä vahtia. Ja minä saan kuokittavaa ensi kevääksi.. :)

Pulien kanssa olemme eläneet hiljaista kotielämää, mitä ilmiselvästi olemme kaivanneet kaikki.
Peetu vihaa jatkuvia sateita, on elänyt sängyn alla viimeisen kaksi kuukautta :) Nyyti muistuttaa snautseria, karvaa on enää kyljissä ja pyllyn päällä, ja pohdinkin vahvasti sen kokonaan leikkaamista. Sitten vain voisi toivoa parasta, että se kasvaa siltikin takaisin. Joka tapauksessa nytkin se on harvinaisen ruma.
Dranka on tullut naiseksi, ilmiselvästi valmistelee ensimmäistä juoksuaan jo nyt. Suuren suurta tyttöstä siitä ei sitten kasvanut, mutta ei onneksi aivan miniksikään jäänyt :) Virtaa ja jytkettä on kahdellekin pulille, mutta kaikessa vilkkaudessaan se on kuitenkin äärimmäisen kiltti ja rakastettava otus.

Nyytin palattua äitiyslomalta tytöt ovat tulleet toistensa parhaiksi kavereiksi. Nyytin käytöstä hiukan epäröin, koska aiemmin se suhtautui kaikkeen uuteen suht suurella epävarmuudella ja angstilla. Drankahan ehti olla vain pari viikkoa ennen pentujen syntymää meillä, joten uusi tutustumisen aika tuli pentujen luovutusiän jälkeen. Minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut. Päinvastoin. Lähinnä Peetu osoittaa välillä huumorintajuttomuuttaan kun naiset pelaavat ja rilluttavat :) Nyyti leikitti pentuaan kaiken valveillaoloajan, ja nyt se jatkaa samaa Drankan kanssa. Hauska huomata, kuinka äitiys herätti Nyytissä itsessään uuden pentuajan ja pentuleikit :)

Hippi on kotiutunut Teijan ja Samin luo hienosti.
Se osaa jo nostaa roheesti koipea ja hampaatkin ovat vaihtuneet, ja äkkivilkaisulla ne näyttävät olevan suussa kaikki ja oikeinpäin :)
Tuontikoirien rekisteröintijono on taas kesän jälkeen ilmeisesti ainakin hiukan pidentynyt, koska paperit makaavat vielä kennelliitossa. Dranka sai ne aikanaan reilussa viikossa.

Messariin matkaamme, saa nähdä kuinka monta koiraa mukana. Pari on ilmoitettu. Paljon riippuu siitä, missä vaiheessa on remontti ja muutto.
 

2048749.jpg