Vartumme joulua laatikoiden ja säkkien keskellä, omasta aktiivisuudesta riippuu kovasti se, kuinka pian kotimme alkaa muistuttaa edes hatarasti ihmisasumusta :) Joulusta on tavoitteena saada Joulun näköinen, joten...

Muuton suurin motiivi oli saada oma piha puleille vahdittavaksi. Kunhan kevät koittaa, aitaamme koko tontin turvalliseksi puleille. Nyt ne ovat jo yllättävän hyvin oppineet tontin rajat ilman aitaakin, mutta kun kissa menee tiellä, alkaa latu maittaa koko sakille :)

2122873.jpg

Drankalle on ollut ihmetystä kerrakseen ensimmäisestä lumesta. Varsinainen lumihan Korpilahdelle tuli ensimmäisen kerran marraskuun puolen välin jälkeen, jolloin päästiin kokemaan omakotitaloasujan autuus lumitöiden merkeissä aamuin illoin, ja hiukan siinä välissäkin. Dranka ottaa huikeita spurtteja pakkaslumessa ja pyrkii kaivautumaan syvälle lumeen. Se on haudannut pihapiiriin kymmeniä luita, ja vahtii niitä haukan tavoin.

2122871.jpg

Dranka on ehdottomasti luotettavin meidän koirista, mitä tulee irtipitämiseen. Sen voi jättää pihalle jopa valvomattakin, jolloin se makaa nurkalla odottaen... Eikä se yksin lähde edes suurempien houkutusten perään. Sitten kun Peetu on johtamassa porukkaa ulkona, silloin mennään hännät suorana kun käsky käy ylemmältä taholta :)

Nyytistä nappasin pari HUONOA kuvaa. Edelleen olen kahden vaiheilla, ajanko koko karvan pois. Pää on kamala, samoin koko etuosa. Rotua tuntematon sanoisi vieläkin että onhan tuossa karvaa vielä vaikka kuinka, mutta ...

2122869.jpg

Pää on varsin virtaviivainen :) Oikeastaan säälittävä. Mutta tokkopa tuo Nyttyrää itseään haittaa... Alakuvasta näkyy, joskin huonosti, että kauttaaltaan on tulossa pumikarvaa jo tilalle :) Arpikohdatkin ovat vihdoin täyttyneet mustasta nöyhtästä - Jee!

2122870.jpg

Mutta mikä hupaisinta?! Profiili kuitenkin näyttää tältä, jopa hyvältä:

2122872.jpg

Tämä kuva on siis napattu juuri tänään, itsenäisyyspäivänä. Jos joku tietää näyttelyitä, jossa katsotaan vaan kaukaa ja sivulta niin ilmoittakaa... sinne!!

Messariin lähdemme Peetun ja Drankan kanssa. Tammikuussa näyttelevät niinikään Peetu ja Dranka, mutta myös Hippi on ilmoitettu. Hippi tuleekin toivottavasti vielä ennen joulua vieraisille, niin voidaan ihmetellä jätkän kasvua ja kehitystä. Hiukan isompi Hipistä vaikuttaisi tulevan kuin Drankasta, mutta tottahan niin pojan koltiaisen kuuluu ollakin. Hippi Drankan tavoin on erittäin hyvätapainen, ja oma perhe onkin ollut siihen erittäin tyytyväinen. Hippi alla, vaiheessa jossa jalkoja oli riittävästi :)

2122915.jpg