Ajoittain pentujen päiväkerhoa vetää astetta tosikompi ohjaaja. Silloin kerhossa opetellaan hiukan erilaisia asioita, ei niinkään pelailla palloa jne... Silloin vetäytyy varsinainen ohjaaja, Mokka, mieluusti takavasemmalle seurailemaan. Ja on osittain assistenttina ohjauksessa, silloin kun tarvitsee esim. leikkiä kuollutta.

Peetu tykkää pennuista kovasti. Tosin niin suuresti se ei niihin ole vielä kiintynyt että imettäisi kuten Mokka :) Pennut myös mieluusti peesailevat ulkona vanhaa herraa, mutta kuin luonnostaan osoittavat suurta kunnioitusta Peetua kohtaan. Peetu antaa pennuille juuri sopivasti rakkautta ja rajoja.

Aurinkoisen syyspäivän kerhossa oli teemana 'hanhikit talvikuntoon'.

Ja sitten kehittyneemmille oli jo tarjolla 'alistamisen perusteet osa 1'. Mokka demonstroi aika luontevasti. Mokka jos kuka voisi olla sopiva esitelmöitsijä siihenkin, kuinka voi edetä kyljellään.

Elli Laitinen seurailee tilannetta maastoutuneena. Se ei moisiin hölmöilyihin lähde mukaan ollenkaan, koska on hieno neiti ja se osallistuu opetukseen vain silloin kun on teemana 'erilaiset rapsutusasennot' ja 'söpöilyn alkeet'.

Dranka ei oikein tiedä, kuuluuko ohjaajiin vai ohjattaviin. Se kun miellyttää aina kaikkia, niin on tarvittaessa vaikka yhtä aikaa molempia :) Dranka suhtautuu edelleen pentuihin hyvin hämmentyneesti. Se pitää niistä kyllä, mutta mieluiten katselee kauempaa. Mutta kun Peetu on pentujen kanssa, se ammentaa siitä turvaa ja tulee itsekin rohkeammin tutustumaan pentujen touhuihin.

Sen verran vanhoillisempi on Peetun kerhovuoro, että Nyytin on välillä annettava välipalaa kerholaisille. Pennut ovat nyt lähes 6-viikkoisia, ja naskalitkin ovat hyvin terävät jo. Silti äippä takaa vielä välipalat 3-4 krt / vrk.

Alla Asko Mannisen mieluisin asento. Sama se, onko maassa vai sylissä - selällään silti. Tai sitten ruokakupilla.

Asko on tällä hetkellä sisarusparven vahvin äijä. Ei niinkään suurin, mutta hillitön pätikkä. Käytös on hyvin hillittyä ja loivaa, nääs kun kaikkea ehtii vähemmälläkin tohinalla :) Tarvittaessa kuitenkin sekin piiskaa itsensä hurjaan vauhtiin ja suuntaa sitten pullistelunsa kynsienleikkuuseen...