Drankan ja Hipin terveystulokset saapuivat. Priimaa en edes odottanut kun näin kuvat klinikalla ja niinhän siinä sitten kävi, että Drankan tulos on C/C. Hipillä toinen hiukan parempi, eli B/C. Drankalle on suunnitteilla pentue vuoden kuluttua, mutta urosvalinta meni uusiksi. Peetua harkitsin siihen yhdistettäväksi, mutta se suunnitelma saa nyt jäädä, molempien C-lonkkien vuoksi. Nopealla vilkaisulla taas KoiraNetiin selvisi sekin, ettei urosvaihtoehtoja juuri taas ole. Ei sellaisia jotka tyypiltään miellyttäisi, ja olisi lonkiltaan terveitä. Ja jos on, on niiden suvut niin puhki luuhattuja jo, ettei ole järkeä jatkaa niillä... Niinpä nyt on katseet käännetty jälleen ulkomaille. Suunnitelmasta sitten lisää, kun tiedän enemmän.

Kotoa lähteneet pennut ovat kirjoitelleet ja soitelleet ahkerasti uusista kodeistaan. Kaikilla menee mainiosti, ja ovat olleet reippaita ja pidettyjä perheissään. Ja kaikki viihtyvät hyvin isäntiensä sängyissä :) Ruotsiin lähtevä tyttö viedään Tukholmaan puolitiehen vastaan ensi viikolla. Hunnijätkiä kasvaa silti vielä peräkammarissakin, ja odottelevat pysyviä ja rakastavia koteja. Kyselyjä toki on tasaisesti, mutta moniko niistä sitten on vakavasti otettavia tai potentiaalisia pulin omistajia, onkin sitten toinen juttu...

Kotona olevat pennut ovat nyt reilut 10-viikkoisia. Meno on välillä hyytävää, ja Nyyti on ihan helisemässä kakaroidensa kanssa. Railakkaat pojat ovat saaneet jopa Peetunkin välillä LEIKKIMÄÄN, mutta koskaan silloin ei ole sattunut olemaan kamera käsillä. Sen verran se nimittäin on harvinaista, että pitäisi saada ikuistettua :) Vielä vapaana olevat pojat ovat lähes identtisiä - somia ja lupaavia tietenkin :) Kasvavat kohisten ja mahanaluset ovat täynnä jalkoja. Tällä viikolla olen ollut kotona vain pimeään aikaan, ja pennut ovat ulkoilleet vain omalla pihalla päivän aikana. Kun sitten näin pitkästä aikaa piha-alueen valoisalla, oli koko tontti kuin ilmapommituksen jäljiltä. Kymmeniä kaivettuja kuoppia, joita ei nyt enää saa peiteltyä kun maa jäätyi äkisti :) Keväällä sitten vain voipi kylvää juurekset suoraan kun on maa muokattu valmiiksi..

Vapaista urospennuista kerron mielelläni lisää puhelimitse: 044 920 6188 ja sähköpostitse: kati (at) ximenes.fi