Otimme luvun pennuista 9-viikkoissynttäreiden kunniaksi. Viisi niitä vilistää vielä kotipesässä. Harvakseltaan muuttelevat ettei meille tule kerralla tyhjyyden tunnetta ja Nyytilläkin pysyy vireys yllä =)

Perjantaina muutti 'Elmo' Turkkuseen, virkeän lapsiperheen harrastuskaveriksi. Toivomme Salorannan perheelle puuhakkaita ja tapahtumarikkaita hetkiä Elmon kanssa!

Asko Manninen lähti Ummeljoelle tänään. Sinne se pallukka istahti Via-koirakaverinsa kanssa autoon ja laittoi nokan kohti uusia seikkailuja. Askolle ja perheelle mukavia paimennushetkiä - Asko nimittäin sai paimennettavakseen lauman amerikan akitoja :) 

Hetken tuntui että talo hiljeni. Varovasti ajattelin josko Asko oli ollut yksi niistä kovaäänisimmistä, mutta ei... Tilanne kyllä palautui nopeasti ennalleen ja taas meno maittaa kotiin jääneille veljeksille. Nyytiä ei tunnu haittaavan vaikka hunnit vähenevät. Nyt se on alkanut olla oma itsensä myös vieraiden aikaan, ja on ihan rauhallinen vaikka pentuja pallotellaankin sen nenun alla. Tilanne rauhoittui samassa vaiheessa kun äippä lopetti imettämisen - pentujen ollessa 7 viikkoa. Siihen saakka vauvat olivat sen omaisuutta :) 

Ensilumi ( räntää ) sateli maahan myös tänään aamulla. Eipä vaan pentujen menoa sekään haittaa, menevät kuin viikarit sohjo lentäen pihalla. Tulevat sitten likomärkinä sisälle torkuille ja taas mennään...