Syntymäpäivät alkoivat äitikoiran 4-vuotispäivästä, huhtikuun alussa. Nyytille ei kakkua tällä kertaa tarjoiltu, sen verran on mammalla vielä lisäkiloja uumalla jo ilmankin. Nyt on kunnon kohotus ja 'kesäksi rantakuntoon' - kuuri purrut jo sen verran, että kylkiluutkin tuntuvat kun oikein osaa etsiä :)) 

Nyytin elämä on tasaisen äänekästä edelleen. Kaikki maailman asiat sen on huomioitava ja harteillaan kannettava. Ylenpalttinen leikkivaihe jäi pentujen ajoilta päälle, ja valtaisan melskeen säestämä Nyyti leikkisi vaikka yötä päivää painileikkejä. Luonnollisesti Pekka on kaikkein paras painikaveri. Nyytin pää kestää, kun kotona ei mikään muutu ja ympärillä on vain sille tutut asiat ja ihmiset. Nyyti steriloidaan lähitulevaisuudessa, jos ei muuten, niin ainakin poikien elämää helpottaaksemme :) 

Eilen oli sitten Peetun veteraanijuhlien vuoro. Peetu täytti siis 8 vuotta, eikä suotta :) Toivottavasti elonvuosia on jäljellä vielä toinen mokoma... Vanhuuden merkkejä ei vielä näy lainkaan, päinvastoin. Ehkä ainut hieman muuttunut asia on normaalia sikeämmät yöunet. Kun Peetu laittaa unille, on kaikkien oltava hiljaa. Jos ei ole, Peetu järjestää muut koirat samantien yöpuulle hyvällä tai pahalla, ja sitten alkaa kuorsata. Monta kertaa yössä herään kun paappa porskuttaa tyynyni alla :) Ja aikaiset aamuherätykset eivät saa enää Peetua vaivautumaan, vaan lähtee vasta kakkoslähdössä ulos.

Viimeisen kevään sankarina, muttei suinkaan vähäisempänä, täyttää Dranka-neiti 2 vuotta Vapun aikaan. Dranka on meidän prinsessa. Maailman kultaisin koira, kilteistä kiltein. Ja alkaa näyttää jo pikkuhiljaa oikealta pulilta :)

Dranka lähettää synttärionnittelut Dongo-veljelle!!

Muutoin meno meillä onkin allaolevan kaltaista. Pekka määrää vauhdin.

Peetu ja paljasjalka-Villan ensin keskustelevat ...

... mutta päättivät lopulta olla kuitenkin ihan kavereita :)

Alla hämmentää Peetu, Pekka ja Villa

Nyt sitten vain odotellaan Villalle turkkia leikattuun jalkaan. Muuten jalka ja sen liike sekä asento ovat erinomaiset.